Aan de slag in de bouw!

Aan de slag in de bouw en infra

Een nieuwe baan in de Bouw en Infra?

Ben je momenteel werkloos of raak je op korte termijn je baan kwijt? Weleens nagedacht over een toekomst in de bouw? De sector Bouw & Infra is kansrijk en biedt veel mogelijkheden.

Als je graag in de Bouw en Infra aan de slag wilt, heeft Mijn Loopbaancoach goed nieuws voor jou: we kunnen jou namelijk ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan. Het is niet van belang of je al werkervaring hebt opgedaan in deze sector. Wat wel belangrijk is, is dat je niet langer dan zes maanden werkloos bent als je in aanmerking wil komen voor dit traject.

Wat gaan we doen?

  • We gaan aan de slag met je persoonlijk profiel en brengen je kwaliteiten in beeld.
  • We gaan kijken waar jouw interesses liggen en wat je belangrijk vindt in je werk. Dit kunnen we vervolgens matchen aan je toekomstige werkomgeving, zodat jouw persoonlijke kwaliteiten goed tot hun recht komen.
  • We leggen alles netjes voor je vast in een persoonlijk Toekomstplan. Hierin vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt om in actie te komen en de volgende stap in je loopbaan te zetten.
  • We geven eerlijk advies. Dus afhankelijk van je loopbaantraject kan jouw volgende stap gericht zijn op de Bouw & Infra of eventueel op een andere sector.

Hoe gaan we dit doen?

Je krijgt persoonlijke ondersteuning van een loopbaancoach bij jou in de regio. Samen ga je aan de slag om de doelen en wensen te behalen. Wij organiseren ook bijeenkomsten o.a. op het gebied van solliciteren en netwerken. Het is mogelijk dat je wordt uitgenodigd voor één van deze bijeenkomsten.

Wat ga jij bereiken?

Na dit traject heb je meer inzicht in jouw eigen kennis en kunnen. Je hebt tijdens het traject gericht en actief gesolliciteerd of al een baan gevonden in de Bouw en Infra.

Praktische informatie:

 Duur : circa 3-6 weken
Je krijgt : 3 tot 4 individuele coaching gesprekken
 Plaats : Een locatie bij jou in de regio.
 Voorwaarden : Je wordt op korte termijn werkloos of je bent minder dan zes maanden werkloos.
Kosten : Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.
Beschikbaarheid : Het aantal deelnemers is beperkt. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen we je gelijk informeren over de voorwaarden en de beschikbaarheid.

Meer weten?

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 – 080 88 80 of e-mail info@mijnloopbaancoach.net.