Loopbaangesprekken voor medewerkers Groothandel Bouwmaterialen

Loopbaangesprekken voor medewerkers Groothandel Bouwmaterialen

Aanmelden voor de gratis loopbaangesprekken voor medewerkers groothandel bouwmaterialen is niet meer mogelijk. Iedereen die zich aangemeld heeft, ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht.

Is een gesprek met een loopbaancoach iets voor jou?

In gesprekken met een loopbaancoach werk je aan je eigen toekomst. Medewerkers Groothandel Bouwmaterialen kunnen gratis meedoen. Een gesprek met een loopbaancoach kan je verder helpen. Op welke manier dat kan, hangt van jouw eigen vraag af. Wil je weten hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen in je vak? Heb je zorgen over hoe je werk en privé moet combineren? De loopbaancoach kan je gericht verder helpen. Samen maak je een toekomstplan.

Wat houden de loopbaangesprekken in?

In het eerste gesprek praat je over jouw duurzame inzetbaarheid. Daarbij gaat het over motivatie & betrokkenheid, gezondheid & vitaliteit, kennis & vaardigheden en de balans werk & privé. Je geeft zelf aan wat je belangrijk vindt en je bepaalt samen met je coach waaraan je wilt werken. Vervolgens maakt je coach een voorstel voor je persoonlijke begeleiding. Dit is jouw loopbaantraject. Dit traject brengt je van je huidige situatie naar je toekomstige situatie; van wens naar werkelijkheid. Altijd individueel en op maat om de mooiste kansen voor jou uit te werken en in de praktijk te laten slagen. Dit doen jullie aan de hand van coaching- en adviesgesprekken, loopbaaninstrumenten en een toekomstplan.

Met wie voer je de gesprekken?

De gesprekken zijn met onafhankelijke loopbaancoaches van Mijn Loopbaancoach. Je hebt je eigen vaste coach. Die is er voor jou persoonlijk. Alle informatie die gedeeld wordt, is vertrouwelijk. Alleen als je daar zelf nadrukkelijk om vraagt kan de werkgever bij het coachingstraject betrokken worden.

Waar?

De loopbaangesprekken vinden altijd bij jou in de regio plaats. De locatie bepaal je in overleg met Mijn Loopbaancoach.

Wanneer?

Het eerste gesprek vindt plaats tussen 22 juni en medio juli 2018. Afhankelijk van het verloop van dat eerste gesprek maak je vervolgafspraken. Dat kan zowel voor als na de zomervakantie zijn. Dat kun je een-op-een met je eigen coach regelen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de cao-afspraken die de bonden en werkgevers over de loopbaancoachgesprekken gemaakt hebben? Kijk op de website van de Koninklijke Hibin. Voor meer informatie over Mijn Loopbaancoach kan je kijken op onze website.