Assessment

Assessment

MEER UIT JEZELF HALEN!

Jij kijkt vooruit en bent benieuwd naar wat er allemaal in je zit. Je wilt jouw talenten nog beter inzetten voor je huidige functie of een toekomstige baan. Door jouw talenten en groeipotentieel in kaart te brengen, wordt duidelijk in welke richting jij je kunt ontwikkelen. Zo haal je het maximale uit jezelf en verbreed je jouw perspectief op de arbeidsmarkt.

Om dit proces te ondersteunen raden wij aan om gebruik te maken van een ontwikkelassessment.
Zeker wanneer je een kaderfunctie uitoefent of die ambitie hebt. Voor dergelijke functies is het goed om meer psychologisch inzicht te hebben.

WAT GAAN WE DOEN?

  • Een ontwikkelassessment is geen selectie-assessment. We kijken niet of jij de beste kandidaat bent voor een bepaalde functie maar we kijken naar jou als persoon en wat het beste bij jou past.
  • We besteden aandacht aan je ambities en motivatoren.
  • We kijken naar je abstract verbaal en numeriek redeneervermogen.
  • We gaan kijken hoe je je in bepaalde functionele situaties gedraagt.
  • We gaan jouw reacties vergelijken met een referentiegroep om je objectieve feedback te geven.
  • Anders dan in een selectie-assessment is er meer en gerichtere feedback en is er meer ruimte om te oefenen op gedrag. De feedback is persoonlijk en objectief tegelijkertijd.

HOE GAAN WE DIT DOEN?

Aan de hand van een persoonlijk gesprek stellen wij een maatwerk assessment samen. Je wordt vervolgens uitgenodigd voor een dag of dagdeel. Je neemt deel aan een competentiegericht diepte-interview en een persoonlijkheidsanalyse. Je doet verschillende oefeningen en praktijksimulaties aan de hand van rollenspelen. De beoordeling en terugkoppeling wordt gedaan door een NIP-geregistreerd psycholoog. Aansluitend ga je in gesprek met je loopbaancoach om het proces te evalueren en eventuele vervolgstappen in kaart te brengen.

WAT GA JIJ BEREIKEN?

Je verwerft objectieve feedback op je persoonlijkheid en inzicht in ontwikkelmogelijkheden. Je ontvangt een op maat rapport met de resultaten van de diverse onderzoeken, het rollenspel en het eindgesprek.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur assessment 1-2 Dagdelen
Studiebelasting thuis n.v.t
Contactmoment 1 assessment van 4 of 8 uur inclusief 1 individueel adviesgesprek
Plaats Een locatie bij jou in de regio
Voorwaarde deelname Je hebt een actueel CV en je wilt meer uit jezelf halen

MEER WETEN?

Heb je interesse in Assessment of vragen over de deelname voorwaarden? Je kunt ons bellen op 088 – 080 88 80 of e-mailen: info@mijnloopbaancoach.net.