E-portfolio

E-portfolio

STEEDS BIJ DE TIJD MET JE ERVARING

Jij kunt toch ook veel meer dan uit jouw cv blijkt? Wie weet dat? Jij! Hoe maak je dit zichtbaar naar anderen toe? Een cv bestaat meestal uit een aantal vaste onderdelen. Het is een uitdaging om al jouw talenten hierin naar voren te laten komen. Een E-Portfolio is een elektronisch (online) dossier. Hierin vind je een overzicht van je ervaring, diploma’s, certificaten, competenties en meer. Je kunt het ook goed gebruiken om projecten te weergeven of specifieke foto’s die belangrijk zijn. Omdat het een online omgeving is, kun je er altijd bij. Je kunt het E-Portfolio gebruiken voor werk- en sollicitatieactiviteiten.

WAT GAAN WE DOEN?

  • Jij krijgt je eigen elektronische omgeving
  • Je gaat aan de slag met het vullen van je E-Portfolio met o.a. diploma’s en ervaring
  • Je ontdekt relevante ervaringen en talenten, die je nog niet eerder hebt vastgelegd
  • Je leert hoe je het E-Porfolio gebruikt voor solliciteren, netwerken en het voorbereiden van functionerings- of beoordelingsgesprekken
  • Je krijgt inzicht in hoe jij richting geeft aan verdere ontwikkeling
  • Je krijgt je eigen ‘website’ die je aan je toekomstige werkgever kunt tonen

HOE GAAN WE DIT DOEN?

Je wordt gekoppeld aan een loopbaancoach. Je zult zelf de belangrijke vragen die je hebt moeten voorbereiden. Dit betekent zorgen dat de relevante stukken beschikbaar zijn om de portfolio te kunnen vullen. Jouw loopbaancoach helpt je hierbij. Daardoor ben je goed voorbereid om met hem of haar tijdens de bijeenkomst effectief aan te slag gaan.

RESULTAAT

Met het e-Portfolio is alle mogelijke informatie over je werkervaring, competenties, kennis, vaardigheden, ambities, motivatie en persoonlijke ontwikkelingsplannen op een geordende manier beschikbaar en makkelijk up-to-date te houden. Het portfolio kan goed gebruikt worden tijdens een loopbaantraject. Door het als een werkdossier te gebruiken tijdens het traject nodigt het uit tot actie Dit zal stimuleren tot blijvend gebruik.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur van de coaching 2 dagdelen
Studiebelasting thuis Ca. 2 dagdelen
Contactmomenten 1 bijeenkomst en 1 gesprek
Plaats Individueel gesprek in de regio van de deelnemer en skype
Product Individueel  ingevuld E-dossier (NEN2035) en blijvend geactiveerd account

MEER WETEN?

Wil je meer informatie over het E-Porfolio? Neem contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 – 080 88 80 of e-mail info@mijnloopbaancoach.net.