Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Zit je niet meer helemaal op je plek, zoek je een andere baan, wil je kijken naar de toekomstperspectieven in jouw baan of weet je eigenlijk niet precies wat je wil? Dan is loopbaanbegeleiding misschien wel iets voor jou. Tijdens de loopbaanbegeleiding maken we kennis met elkaar, zorgen we voor een goede sfeer en spreken we verwachtingen uit. Het is heel belangrijk om in het gesprek duidelijk te krijgen wat jouw werkelijke vraag is. Verschillende partijen waaronder werkgevers en vakbonden hebben besloten jou daarbij te helpen zodat je gezond, fit en ook met plezier aan het werk blijft. Mijn Loopbaancoach zet zich in voor medewerkers in de branches Bouw & Infra (bouwplaats/UTA) en Schilderen & Onderhoud om samen naar jouw loopbaan te kijken.

Loopbaanpakketten

Onze coaches kunnen jou ondersteunen door middel van verschillende Loopbaanpakketten. Je kunt hier kiezen uit Small, Medium en Large. Waarin de focus per pakket verschillend is. Je kunt je bijvoorbeeld richten op functieoriëntatie maar ook breder op loopbaanoriëntatie.

  • In Loopbaanpakket Small ligt de nadruk op functieoriëntatie en bestaat uit drie gesprekken.
  • In Loopbaanpakket Medium ligt de nadruk op loopbaanoriëntatie en bestaat uit vier gesprekken.
  • In Loopbaanpakket Large ligt de nadruk op loopbaanoriëntatie en bestaat uit vijf gesprekken plus een drie-gesprek.

Aan het einde van ieder traject krijg je een persoonlijk Toekomstplan mee, zodat je de volgende stap in jouw loopbaan kunt zetten. In het Toekomstplan staat jouw doel beschreven en hoe je dit wil bereiken. Hier  worden ook de benodigde stappen genoemd zoals opleidingen, cursussen of trainingen en de financiering daarvan. Als er afspraken zijn tussen jou en je werkgever, kunnen deze eventueel er ook in worden opgenomen. Met dit plan heb je een houvast om je doel te bereiken.

Keuzeprogramma’s

Misschien weet je al precies wat je wil bereiken of heb je een specifieke vraag over jouw loopbaan. Dan zijn er naast de Loopbaanpakketten ook andere programma’s die jou kunnen helpen. Dit zijn programma’s waarbij we kijken naar jouw loopbaanbehoeften. Dit kan zijn op het gebied van solliciteren, netwerken, personal branding of coaching.