Succesvol solliciteren

Succesvol Solliciteren

Van brief naar gesprek!

Ben je op zoek naar een nieuwe functie/baan in je huidige sector of erbuiten? Dan is het nu tijd om te solliciteren. Met zoveel concurrentie op de arbeidsmarkt is het belangrijk dat je opvalt en gezien wordt. De tijden zijn veranderd en solliciteren kan tegenwoordig op verschillende manieren. Welke manier past het beste bij de functie die jij voor ogen hebt? Met succesvol solliciteren krijg je hier antwoord op. Bovendien krijg je meer tools in handen om van solliciteren een groot succes te maken.

Wat gaan we doen?

  • We gaan aan de slag met je persoonlijk profiel en brengen je kwaliteiten in beeld
  • We passen je persoonlijk profiel aan naar je gewenste nieuwe functie/baan
  • We maken je cv actueel en klaar voor de arbeidsmarkt
  • We werken een script uit voor je sollicitatiegesprekken
  • We oefenen sollicitatiegesprekken

Hoe gaan we dit doen?

Je krijgt persoonlijke ondersteuning van een loopbaancoach en je wordt uitgenodigd voor een bijeenkomst. In een klein groepje van maximaal 8 deelnemers gaan we aan de slag. De training bestaat uit oefeningen in groepjes met veel ruimte voor persoonlijke inbreng en onderlinge uitwisseling.

Wat ga jij bereiken?

Jouw belangrijkste kwaliteiten en competenties zijn in beeld. Je beschikt over een persoonlijk profiel en je hebt een up-to-date cv die aan alle eisen voldoet. Je hebt sollicitatiegesprekken geoefend en staat hierdoor sterker in je schoenen. Zo wordt solliciteren leuk en een stuk makkelijker.

Praktische informatie

Duur van de training 1-2 Dagen
Studiebelasting thuis 1 Dag
Contactmomenten 1 bijeenkomst van 4 uur en 1 individueel coachingsgesprek
Plaats Een locatie bij jou in de regio
Voorwaarden deelname Je hebt een nieuwe functie of baan op het oog

Meer weten?

Heb je interesse in de training Succesvol Solliciteren of vragen? Neem contact op via 088 – 080 88 80 of info@mijnloopbaancoach.net.