Persoonljik Ondernemerschap

Persoonlijk  Ondernemerschap

Jouw toegevoegde waarde

De maatschappij en de wereld van werken veranderen heel snel. Van de moderne werknemer wordt gevraagd daar actief in mee te denken en te doen. Er wordt initiatief en actie van jou verwacht. Dingen kunnen altijd beter en het is belangrijk jouw kennis en kunde daar 100% voor in te zetten. Vind je het soms lastig je goede ideeën naar voren te brengen en het initiatief te nemen? Dan is Persoonlijk ondernemerschap wellicht iets voor jou. Laat je toegevoegde waarde zien aan jezelf en anderen. Dat schept helderheid voor jou en je collega’s of klanten.

Wat gaan we doen?

  • We bespreken waar jouw vaardigheden liggen in je werk en van welke activiteiten en vaardigheden je energie krijgt.
  • We brengen in beeld waar je je op je werkplek in kunt versterken/ontwikkelen.
  • We maken een Plan van Aanpak en jij gaat ermee aan de slag op je werkplek.

Hoe gaan we dit doen?

In 4 tot 6 gesprekken brengen we in beeld waar jouw ondernemende kracht zit en hoe jij deze kunt versterken en inzetten. Vervolgens ga hiermee aan de slag en bespreken we het resultaat. Dit herhalen we enkele keren zodat je het goed in de vingers krijgt.

Omdat jij uniek bent krijgt het programma een op jouw toegespitste aanpak.

Wat ga jij bereiken?

Je hebt zicht op wat jij echt belangrijk vindt en brengt dit gemotiveerd in de praktijk.  Je hebt meer werkplezier en jouw kwaliteiten komen helemaal tot hun recht. Je krijgt meer waardering van jouw leidinggevende en collega’s. Je hebt een stappenplan dat je steeds weer kunt gebruiken.

Praktische informatie

Duur van de coaching 2-3 Maanden
Studiebelasting thuis Optioneel
Contactmomenten 4 tot 6 bijeenkomsten
Plaats Individuele gesprekken in jouw nabije omgeving binnen en in de natuur
Invulling coaching Praktische, coachende en persoonlijke begeleiding

Meer weten?

Heb je interesse in de training Persoonlijk Ondernemerschap of vragen? Neem contact op via 088 – 080 88 80 of info@mijnloopbaancoach.net.