Loopbaanpakket Medium

Loopbaanpakket Medium

In loopbaantraject Medium ligt de nadruk op loopbaanoriëntatie. Jij als persoon staat centraal en je gaat verkennen: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik en Hoe bereik ik dit. Het doel is het verkennen van je volgende loopbaanstap: je nieuwe functie!

INDIVIDUEEL MAATWERK

Binnen dit traject voert de loopbaancoach een viertal coaching- en adviesgesprekken met jou. Elk gesprek resulteert in specifieke (huiswerk) opdrachten of richt zich op het bespreken van resultaten van uitgevoerde activiteiten. In dit traject wordt gebruik gemaakt van de inzet van diverse vragenlijsten en specifieke oefeningen. Naast je kennis en kunde kijken jullie naar je persoonlijkheidsprofiel, interessegebieden, loopbaanwaarden, competenties en de toekomstige werkomgeving waarin de kwaliteiten van jou het best tot hun recht komen en waar jij je prettig bij voelt. De keuze van de oefeningen is altijd maatwerk en wordt op jouw persoonlijke vraagstelling afgestemd. Je krijgt duidelijke rapportages over de functies die het beste bij jou passen en van je ontwikkelaspecten.

TOEKOMSTPLAN

Het eindresultaat van het traject Medium bestaat uit een persoonlijk Toekomstplan met alle bagage die je nodig hebt om in actie te komen en de volgende stap in je loopbaan te zetten; met daarin  de resultaten van alle functieverkenningen en eventueel adviezen voor verdere scholing of competentie-ontwikkeling.

MEER INFORMATIE OVER PAKKET MEDIUM

Wil je meer weten over het traject Loopbaanpakket Medium? Je kunt ons bellen: 088-080 88 80 of e-mailen: info@mijnloopbaancoach.net. Bekijk ook het pakket small en het pakket large.