Loopbaanpakket Small

Mijn Loopbaancoach - Loopbaantraject Small

Loopbaanpakket Small

In loopbaantraject Small ligt de nadruk op een functieoriëntatie. Je hebt al een voorkeur voor bepaalde functies. Jij als persoon staat centraal en je gaat verkennen of deze functies daadwerkelijk bij je passen en je leert hoe je de eerste stap daarnaar toe zet.

INDIVIDUEEL MAATWERK

Binnen dit traject voert de loopbaancoach een drietal coaching- en adviesgesprekken met jou. Elk gesprek resulteert in specifieke (huiswerk) opdrachten of richt zich op het bespreken van resultaten van uitgevoerde activiteiten. In dit traject wordt gebruik gemaakt van de inzet van diverse vragenlijsten en specifieke oefeningen. Naast je kennis en kunde kijken jullie naar je persoonlijkheidsprofiel, interessegebieden, loopbaanwaarden, competenties en de toekomstige werkomgeving waarin de kwaliteiten van jou het best tot hun recht komen en waar jij je prettig bij voelt. De keuze van de oefeningen is altijd maatwerk en wordt op jouw persoonlijke vraagstelling afgestemd. Je krijgt duidelijke rapportages over de functies die het beste bij jou passen en van je ontwikkelaspecten.

TOEKOMSTPLAN

Het eindresultaat van het traject Small bestaat uit een persoonlijk Toekomstplan die je nodig hebt om in actie te komen en de volgende stap in je loopbaan te zetten. Je vindt daarin ook een samenvatting van de resultaten van alle functieverkenningen en (eventueel) adviezen voor verdere scholing of competentie-ontwikkeling.

ANDERE PAKKETTEN

Naast het pakket small, is er ook een medium en een large loopbaanpakket.