Mijn carrière

Mijn carrière Schilderen en Onderhoud

Mijn carrière

Mijn Loopbaancoach voert in opdracht van de Stichting Mijn Carrière loopbaan- en adviestrajecten uit voor werknemers in de sector Schilderen en Onderhoud. Ook kunnen wij kijken of jij in aanmerking komt voor subsidie voor het volgen van een opleiding.

Voldoe jij aan de criteria dan kan Mijn Loopbaancoach het volgende voor jou betekenen:

  • Adviesgesprek: dat is een korte verkenning van je persoonlijke situatie
    Loopbaantraject: dat is een uitgebreidere verkenning van je persoonlijke situatie, zie de beschrijving van trajecten Small, Medium of Large op onze site.
  • Opleidingen: mocht uit een adviesgesprek of een loopbaantraject blijken dat het volgen van een opleiding voor jou de volgende stap is dan kunnen wij regelen dat jij in aanmerking komt voor subsidie. Er kan tot € 2.500 euro subsidie voor deze opleiding worden aangevraagd.

Interesse?

Als jij in de sector Schilderen en Onderhoud werkt en interesse hebt, neem dan gerust en vrijblijvend met ons contact op. Wij kijken dan samen of je onder de regeling van Stichting Mijn Carrière valt en wat wij voor jou kunnen betekenen. Voor jou zijn hier geen kosten aan verbonden!

De voorwaarden

De Stichting Mijn Carrière heeft een aantal voorwaarden geformuleerd om aan deze regeling deel te kunnen nemen. Als werknemer moet je onder weringssfeer van de cao vallen en zijn er afdrachten gedaan aan BPF Schilders. Je bent 25 jaar of ouder en je hebt minimaal drie jaar binnen de cao gewerkt.