Personal branding

Personal Branding

MAAK VAN JEZELF EEN MERK!

Je weet van jezelf dat je in sommige zaken echt goed bent, misschien wel de beste. Maar hoe maak je dat een ander duidelijk zodat hij niet meer om jou heen kan? Hoe presenteer jij jezelf, zonder te overdrijven of te bescheiden te zijn? Misschien is Personal Branding interessant voor jou?

WAT GAAN WE DOEN?

  • We gaan samen kijken naar jouw kwaliteiten en je persoonlijk onderscheid
  • Je kwaliteiten en onderscheid gaan we vertalen in een aansprekend profiel
  • Dit profiel ga je gebruiken voor je cv en voor je social media activiteiten
  • Je leert jezelf te presenteren aan anderen
  • Je krijgt een duidelijk beeld van wat je wil en hoe je dat bereikt
  • Je gaat met meer zelfvertrouwen doen waar je goed in bent

HOE GAAN WE DIT DOEN?

Je wordt ook uitgenodigd voor een themabijeenkomst Personal Branding. In een kleine groep gaan we aan de slag en maken we een start met personal branding. Voor personal branding is een goede persoonlijke profiel analyse de basis. Dit doen wij aan de hand van een aantal vragenlijsten.

WAT GA JIJ BEREIKEN?

Jouw persoonlijk profiel is uitgewerkt en professioneel. Je weet wat je te bieden hebt en je maakt dit zichtbaar voor anderen. Je bent herkenbaar en onderscheidend. Kortom je maakt van jezelf een eigen merk. Dit merk kun je gebruiken voor situaties op het werk (bijv. nieuwe opdrachten) of voor een nieuwe baan.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur van de training 1-2 Dagen
Studiebelasting thuis 1 Dag
Contactmomenten 1 bijeenkomst van 4 uur en 1 individueel coachingsgesprek
Plaats Een locatie bij jou in de regio
Voorwaarden deelname Je hebt een actueel CV en je wilt jezelf beter profielen in je huidige baan n/of op de arbeidsmarkt

MEER WETEN?

Heb je interesse in Personal Branding of vragen over de deelname voorwaarden? Je kunt ons bellen op 088 – 080 88 80 of e-mailen: info@mijnloopbaancoach.net
.