Mijn Loopbaancoach

Voor wie is Mijn Loopbaancoach?

Mijn Loopbaancoach zet zich in voor medewerkers in de branches Bouw & Infra (bouwplaats/UTA) en Schilderen & Onderhoud om samen naar hun loopbaan te kijken. Dit gebeurt onder andere op het gebied van:

  • Gezond blijven werken
  • Plezier hebben in je werk
  • Uitgedaagd worden in je werk

Voor de sector Schilderen en Onderhoud

In opdracht van Stichting Mijn Carrière voert Mijn Loopbaancoach loopbaan- en adviestrajecten uit voor de werknemers in de sector Schilderen en Onderhoud. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees hier meer over de mogelijkheden via Mijn Carrière.

Voor de sector Bouw & Infra

In samenwerking met het FNV Bouw & Infra bieden wij voor medewerkers in de Bouw & Infra (bouwplaats/UTA) loopbaanbegeleiding. Heb je recentelijk een Periodiek ArbeidsGeneeskundig Onderzoek (PAGO) gehad en een duurzaam inzetbaarheid advies (DIA) ontvangen? En ben je doorverwezen naar een loopbaancoach? Onze loopbaanadviseurs helpen je graag verder. Lees hier meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Loopbaanadvies

Ben je op zoek naar een loopbaanadviseur die jou verder kan helpen in jouw carrière? De loopbaanadviseurs van Mijn Loopbaancoach kunnen jou ondersteunen tijdens jouw traject, dit kan door loopbaantrajecten en aanvullende trainingen. Lees hier wat zij voor jou kunnen betekenen.