Brochure

Wil je meer lezen over wat Mijn Loopbaancoach voor je kan doen? Lees dan onze brochure.

Bouw en Infra

Bouw & Infra

Ben je werkzaam in de Bouw & Infra (bouwplaats/UTA) en ben je op zoek naar een loopbaancoach? Dan is de kans groot dat je onlangs een Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO) en adviesgesprek met een DIA-adviseur van Volandis hebt gehad; oftewel een Duurzame Inzetbaarheidsanalyse (DIA). In dit gesprek hebben jullie een Actieplan opgesteld en is jouw volgende stap om een loopbaancoach/-adviseur te kiezen. Dan ben je bij Mijn Loopbaancoach aan het juiste adres. Want wij vertalen het advies naar concrete acties.

Loopbaanbegeleiding

Bij Mijn Loopbaancoach bieden we verschillende trajecten in loopbaanbegeleiding aan. Je hebt keuze uit drie pakketten: Small. Medium en Large. De nadruk in deze trajecten ligt op functieoriëntatie of loopbaanoriëntatie en bestaan uit 3 tot 5 gesprekken. Tijdens de gesprekken verkennen we wat jouw vraag is en gaan we proberen deze te beantwoorden. Aan het einde van ieder gesprek krijg je een Toekomstplan mee zodat je daadwerkelijk de volgende stap in jouw loopbaan kunt zetten.

Lees meer over de loopbaanbegeleiding van mijn loopbaancoach om een goede keuze te maken.

Je kiest voor Mijn Loopbaancoach, hoe verder?

Heb je het aanbod in loopbaanbegeleiding bekeken en weet je dat je met Mijn Loopbaancoach aan de slag wil? Geef jouw keuze dan door aan jouw DIA-adviseur van Volandis. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In onderstaand schema kun je zien hoe het traject verder verloopt.

Het traject van Mijn Loopbaancoach