Schilderen & Onderhoud

Schilderen & Onderhoud

Ben je werkzaam in de sector Schilderen en Onderhoud en ben je op zoek naar een loopbaancoach? De kans is groot dat je via Stichting Mijn Carrière op Mijn Loopbaancoach terecht bent gekomen. Mijn Loopbaancoach voert namelijk in opdracht van Mijn Carrière loopbaan- en adviestrajecten uit. Ook kunnen wij kijken of jij in aanmerking komt voor subsidie voor het volgen van een opleiding.

Loopbaanbegeleiding

Bij Mijn Loopbaancoach bieden we verschillende trajecten in loopbaanbegeleiding aan. Je hebt keuze uit drie pakketten: Small. Medium en Large. De nadruk in deze trajecten ligt op functieoriëntatie of loopbaanoriëntatie en bestaan uit 3 tot 5 gesprekken. Tijdens de gesprekken verkennen we wat jouw vraag is en gaan we proberen deze te beantwoorden. Aan het einde van ieder gesprek krijg je een Toekomstplan mee zodat je daadwerkelijk de volgende stap in jouw loopbaan kunt zetten.

Lees meer over de loopbaanbegeleiding van mijn loopbaancoach om een goede keuze te maken.

Je kiest voor Mijn Loopbaancoach, hoe verder?

Heb je het aanbod in loopbaanbegeleiding bekeken en weet je dat je met Mijn Loopbaancoach aan de slag wil? Of heb je interesse maar wil je nog wat vragen stellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088-080 88 80 of info@mijnloopbaancoach.net. Wij kijken dan samen of je onder de regeling van Stichting Mijn Carrière valt en wat wij voor jou kunnen betekenen. Voor jou zijn hier geen kosten aan verbonden!

De voorwaarden

De Stichting Mijn Carrière heeft een aantal voorwaarden geformuleerd om aan deze regeling deel te kunnen nemen.

  • Je hebt een vast of tijdelijk contract en valt onder de cao schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijven.
    Ben je op dit moment werkloos, maar heb je niet langer dan zes maanden geleden in deze bedrijfstak gewerkt? Ook dan kan je vergoeding voor scholing aanvragen.
  • Je bouwt je pensioen op bij BPF Schilders.
  • Je bent geen zzp-er of uitzendkracht.
  • Je bent op dit moment geen bbl-leerling, stagiair of een zij-instromer die een opleidingstraject volgt bij een opleidingsbedrijf;
  • Je voert op dit moment geen re-integratie-activiteiten uit.

Twijfel je of je aan de voorwaarden voldoet? Neem dan contact op. Dan kijken we samen naar jouw situatie.