Individuele trainingen en coaching

Individuele trainingen

Wat jouw reden ook is om je te oriënteren over loopbaancoaching, de kans is groot dat je ook nadenkt over je inzetbaarheid. Misschien wil je beter worden in je huidige baan of ben je aan het nadenken over de volgende stap in je loopbaan. Individuele trainingen en coaching als extra maatwerk bij je loopbaanpakket helpen je te bereiken wat je écht wilt.

De individuele trainingen en coaching volg je als aanvulling op je loopbaancoaching. Het is belangrijk dat je eerst je persoonlijke doelen vaststelt, samen met je loopbaanadviseur. Met de trainingen leer je nieuwe vaardigheden. Die maken het mogelijk om je doelen te bereiken.

  • Al de trainingen gaan over een specifiek ontwikkelpunt. Zo hou jij de goede focus.
  • De duur en inhoud van de trainingen zijn van te voren vastgesteld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
  • De training heb je altijd één op één met je vertrouwde, persoonlijke loopbaanadviseur.

Je loopbaanadviseur helpt je graag bij het kiezen van de juiste training.

Netwerken, dat werkt!

Succesvol solliciteren

Personal branding

Persoonlijk ondernemerschap

Stress voorkomen of verminderen

Aanvullende coaching

Aanvullende coaching

Tijdens een loopbaantraject bespreek je met je loopbaanadviseur een groot aantal onderwerpen die bepalen hoe jij op je werk ‘in je vel zit’. Veel van deze onderwerpen komen automatisch ter sprake. Maar er zijn ook ontwikkelpunten waarbij het goed is om daar extra op in te zoomen. In overleg met jouw persoonlijke loopbaanadviseur bepalen jullie waar jullie extra aandacht aan willen besteden. Wanneer hier extra gesprekken voor nodig zijn en maken jullie hier afspraken over.

Goed om te weten

Ben je werkzaam in de Bouw & Infra (bouwplaats/UTA) of in Schilderen & Onderhoud-branche dan zijn er geen extra kosten voor jou. De trainingen vallen dan onder het loopbaantraject.

Meer weten?

Heb je interesse in een individuele training of aan aanvullende coaching? Of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via 088 080 88 80 of info@mijnloopbaancoach.net. We helpen je graag!