Persoonlijk ondernemerschap

Persoonlijk ondernemerschap

Jouw toegevoegde waarde

De maatschappij en de wereld waarin we werken veranderen heel snel, daarom verwachten we van moderne werknemers dat zij actief meedenken én meedoen. Je werkgever verwacht initiatief en actie van jou. Dus laat zien dat je pro-actief bent en persoonlijk ondernemerschap toont. Dingen kunnen altijd beter en het is belangrijk jouw kennis en kunde daar honderd procent voor in te zetten. Vind je het lastig je goede ideeën naar voren te brengen en het initiatief te nemen? Dan is persoonlijk ondernemerschap iets voor jou. Laat je toegevoegde waarde zien aan jezelf en anderen. Dat schept helderheid voor jou en je collega’s.

Hoe werk je aan persoonlijk ondernemerschap?

  • In welke werkzaamheden ben jij echt goed en van welke activiteiten en vaardigheden krijg je energie?
  • Op welke gebieden kun je nog groeien en jezelf verbeteren op je werk?
  • Samen stellen we een plan van aanpak op waar jij mee aan de slag gaat op je werkplek.

Hoe gaan we dit doen?

In vier tot zes gesprekken brengen we in beeld waar jouw ondernemende kracht zit en hoe jij deze kunt versterken en inzetten. Daarmee ga jij aan de slag. Aansluitend bespreken we het resultaat. Dit herhalen we enkele keren zodat je het goed in de vingers krijgt. Omdat iedereen uniek is, krijgt het programma een op jouw toegespitste aanpak. Maatwerk dus!

Waarmee toon jij persoonlijk ondernemerschap?

Weten wat jij echt belangrijk vindt en weten hoe je dit gemotiveerd in de praktijk toepast.  Jouw werkplezier en je kwaliteiten stralen van je af. Je laat ze helemaal tot hun recht komen. Ontvang meer waardering van je leidinggevende en collega’s. Het stappenplan pas je keer op keer toe.

Praktische informatie

Duur van de coaching 2-3 maanden
Studiebelasting thuis Optioneel
Contactmomenten Individuele coachingsgesprekken
Plaats Bij jou in de regio
Invulling coaching Praktische, coachende en persoonlijke begeleiding

Meer weten?

Heb je interesse in de training Persoonlijk Ondernemerschap of vragen? Neem contact met ons op via 088 080 88 80 of info@mijnloopbaancoach.net.