Loopbaanteam

In het loopbaanteam van Mijn Loopbaancoach werken ervaren loopbaanadviseurs die al veel werknemers hielpen met het nadenken over het werk en de toekomst. Dus daarom helpen we jou ook graag bij het beter worden op je huidige werkplek of bij het nemen van een volgende stap in je loopbaan.

Het loopbaanteam bij jou in de regio

Onze loopbaanadviseurs zijn actief in het hele land. Daarom is er altijd een adviseur bij jou in de regio. De gesprekken die een belangrijk onderdeel uitmaken van het loopbaantraject houden we bij jou in de buurt. Zodat we op je werk kunnen afspreken of, als je dat liever hebt, op een andere locatie bij jou in de omgeving.

Ons loopbaanteam: bekend met het werk

We hebben al vele jaren ervaring opgedaan in diverse sectoren. Bijvoorbeeld in de afbouwsector, de schoonmaaksector, de schildersbranche en de houtverwerkende industrie.  Doordat we al bij tientallen bedrijven ‘in de keuken mochten kijken’ heeft dit als voordeel dat we ons goed kunnen inleven in jouw werksituatie.

Noloc-gecertificeerde loopbaanadviseurs

Het team van Mijn Loopbaancoach bestaat uit Noloc-gecertificeerde loopbaanadviseurs. Lees hier meer de opleidings- en kwaliteitseisen voor Noloc-adviseurs.

Loopbaanadviseur noord

Loopbaanadviseurs noord-west

Loopbaanadviseurs midden-oost

Loopbaanadviseurs zuid-west

Loopbaanadviseurs zuid-oost

Officemedewerkers

Management en consultancy

Het Loopbaanteam is er voor jou!

Zodra we jouw aanmelding ontvangen nemen we binnen twee werkdagen contact met je op. Je krijgt een persoonlijke loopbaancoach met veel ervaring en kennis. We denken met je mee over wat het beste is voor jouw loopbaan. Loopbaancoaching is kosteloos voor deelnemers uit de sector Bouw & Infra en Schilderen & Onderhoud.