Personal branding

Individuele trainingen en coaching: Personal branding

Maak van jezelf een merk

Je weet van jezelf dat je in sommige zaken echt goed bent, misschien wel de beste. Maar hoe maak je dat een ander duidelijk zodat hij niet meer om jou heen kan? Hoe presenteer jij jezelf, zonder te overdrijven of te bescheiden te zijn? Misschien is Personal Branding interessant voor jou?

Wat ga je doen?

  • We kijken samen naar jouw kwaliteiten en wat jou uniek maakt.
  • Om succesvol te zijn, moet je weten wat je zoekt. Je bepaalt wat voor werk je wilt gaan doen en in welke omgeving.
  • Dit vertaal je in een aansprekend persoonlijk profiel.
  • Dit profiel gebruik je voor je CV en voor je social media activiteiten (Linkedin)
  • Je traint hoe je jezelf kort en krachtig en met zelfvertrouwen presenteert aan anderen.

Hoe gaan we dit doen?

Een loopbaanadviseur helpt je persoonlijk en daarnaast neem je deel aan een training Personal Branding. Voor personal branding is een goede persoonlijk-profiel-analyse de basis. Dit doen wij aan de hand van een aantal vragenlijsten. In een klein groepje van maximaal acht deelnemers ga je aan de slag. In de training oefen je in groepjes. Er is veel ruimte voor je persoonlijke inbreng en onderlinge uitwisseling met de andere deelnemers.

Wat bereik je met personal branding?

Een goed en professioneel persoonlijk profiel kun je altijd en overal inzetten. Je weet wat je te bieden hebt en je maakt dit zichtbaar voor anderen. Voor je leidinggevende, collega’s en klanten bent jij herkenbaar en onderscheidend. Kortom je maakt van jezelf een merk. Met dit merk profileer jij je. Bijvoorbeeld bij nieuwe opdrachten of voor een nieuwe baan.

Praktische informatie

Duur van de training 1-2 dagen
Studiebelasting thuis Eén dag
Contactmomenten Individuele coachingsgesprekken (aantal in overleg)
Plaats Een locatie bij jou in de regio

Meer weten?

Heb je interesse in de training Personal Branding? Of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via 088 080 88 80 of info@mijnloopbaancoach.net. We helpen je graag.