Nieuws

Er gebeurt veel op het gebied van loopbaanontwikkeling en Mijn Loopbaancoach blijft ook continue in beweging. Op deze pagina vind je informatie over onze organisatie en activiteiten.

Agnes Wagenvoord

In gesprek met coach Agnes Wagenvoord: Blijf in gesprek!

Loopbaancoaches komen bij veel bedrijven over de vloer en staan veel in contact met werknemers. Ze signaleren verschillende trends in de markt, zoals het tekort aan vakmensen. Loopbaancoach Agnes Wagenvoord heeft daarom een tip voor werkgevers: Blijf in gesprek!

Coaching stress

Werkstress zelf actief aanpakken: krijg je werkplezier terug!

Uit onderzoek blijkt dat stress de oorzaak is van 20% van het langdurig verzuim. Ken jij de symptomen van stress en weet je wat je hier zelf aan kunt doen? Lees meer over werkstress en hoe je dit aanpakt.

Mijn Loopbaancoach aanwezig @Bouwbeurs 2017

Mijn Loopbaancoach is aanwezig op de stand van Volandis: 007.D061.
Kom langs in de stand en vraag vrijblijvend advies over je loopbaan.

artikel cobouw

Bouwvakker moet gezond zijn pensioen halen

Veel bouwvakkers halen de pensioengerechtigde leeftijd niet op een gezonde manier. In de Bouwbeurs special van Cobouw een artikel over dit onderwerp.

Infratech 2017

Mijn Loopbaancoach aanwezig tijdens de Infratech 2017

Onze loopbaancoaches zijn aanwezig tijdens de InfraTech 2017 in Rotterdam. Deze vindt plaats van 17-20 januari. Je treft ons in de stand van Volandis. Ga met ons in gesprek of laat je vrijblijvend adviseren over je loopbaanvraag.

Flyer werkgevers

Een flyer, speciaal voor werkgevers!

Hoe haal je als werkgever rendement uit je werknemers? In onze speciale flyer vertellen wij meer over het belang van loopbaanbegeleiding. Klik hier om de flyer te bekijken.

FNV bouw

Gezond en plezierig aan het werk?

Wie wil dat nu niet? Volandis, het kenniscentrum voor de bouw heeft een nieuwe instrument: de Duurzame inzetbaarheidsanalyse. Zeg maar gewoon DIA. Wat is een DIA en hoe krijg jij er mee te maken als je in de bouw en infra werkt? In het ledenmagazine van FNV Bouw lees je hier meer over.

nieuws-cobouw50-logo

Met Mijn Loopbaancoach op het goede spoor

Op 17 november 2016 verscheen een speciale Cobouw 50 magazine. Hierin staat een mooi artikel over Mijn Loopbaancoach en onze dienstverlening richting de Bouw en Infra. Lees meer.