Als werkvoorbereider aan de slag na een loopbaanscan!

Algemeen
Goos van Tilborg

Goos van Tilborg kwam in contact met Mijn Loopbaancoach na een afwijzing op een sollicitatie. Hij wilde graag weten welke stappen hij kan ondernemen om toch een andere functie te krijgen. Goos wordt gekoppeld aan coach Harma Koning.

Nieuwe inzichten

Samen nemen zij de sollicitatie onder de loep. Om meer inzicht te krijgen in zijn persoonlijkheid en capaciteiten, zet Harma een loopbaanscan in. Deze scan geeft informatie over de persoonlijke eigenschappen en capaciteiten van Goos. Hij herkende zich in de persoonlijke profiel analyse en weet zijn sterktes aan te wijzen. Daarnaast zijn er ook erg verrassend uitkomsten waar bij hijzelf nog niet bij stil had gestaan.

Met deze nieuwe informatie in gedachten bekijken zij de vacature opnieuw. Hij  komt tot inzicht dat een functie als werkvoorbereider het meest passend is. En dat de vacature waar hij eerder naar had gesolliciteerd minder bij hem aansluit.

Een nieuwe baan voor Goos

Hij besluit opnieuw contact te leggen met de afdeling personeelszaken. Toevallig heeft het bedrijf net een interne vacature aangepast naar werkvoorbereider. Dat komt mooi uit en gelukkig wordt hij uitgekozen om deze nieuwe functie gaan vervullen.

Wanneer er nog een opleiding aan zit te komen ziet Goos dat mede door de loopbaanscan en het advies van Harma vol vertrouwen tegemoet. Hij heeft er veel zin in en wij wensen hem veel succes toe in zijn nieuwe functie.