Wat heeft het DIA loopbaantraject Joost opgeleverd?

Ervaringen

“Ik had de hoop dat iemand mij een beetje in de goede richting kon duwen omdat ik toch wel erg graag weg wilde bij mijn inmiddels vorige werkgever. Alleen wist ik totaal niet wat ik wilde en kon gaan doen. Door de gesprekken heb ik geleerd om als je iets leuk lijkt er gewoon achteraan kunt bellen. Je kunt dan vragen wat ervoor nodig is. Zo kun je samen tot een oplossing komen.

Ook heb ik geleerd dat je gewoon de stap moet durven maken. Zolang het een beetje op je eigen niveau ligt (MBO), kun je de meeste kanten nog wel op. Verder heb ik tijdens onze gesprekken niet echt iets gemist.Wel liep ik tegen ‘het probleem’ aan dat ik, ondanks dat er voldoende tijd was, ik dingen graag voor me uitschuif en daardoor niet op tijd alle huiswerk afspraken nakwam en stappen zette.

Tot slot bedankt voor alle hulp, informatie en het maken van een toekomstplan. Ik denk dat ik bij mijn nieuwe werkgever voorlopig op de juiste plek zit en ik ben trots dat ik een nieuwe stap heb durven zetten dankzij dit traject!”

Dankzij het DIA loopbaantraject heeft Joost een nieuwe stap in zijn loopbaan kunnen nemen. Wij wensen Joost heel veel succes en plezier bij zijn nieuwe werkgever.